Menu
 

AlphaOmega Cloud APB

Arbejdspladsbrugsanvisninger af høj kvalitet - helt enkelt

Lad vores eksperter lave jeres arbejdpladsbrugsanvisninger med avanceret software.

  • Hent opdaterede APB’er online
  • Vælg mellem flere APB formater
  • Kvalitetssikret af vores eksperter


AlphaOmega CLOUD er en webløsning, hvor arbejdet med egne arbejdspladsbrugsanvisninger (APB) kan minimeres - uden at man behøver at gå på kompromis med kvaliteten.

CHYMEIA ApS kombinerer fordelene ved en databaseløsning med fordelene fra vores intelligente SDS/APB authoring software AlphaOmega. I AlphaOmega CLOUD lægger CHYMEIA data ind om produkternes farlighed. Virksomhederne lægger informationer ind om deres brugssteder. Når man klikker på et produkt/kemikalie, fletter softwaren de 2 sæt informationer til en opdateret APB for produktet/ kemikaliet - og endda i flere formater.

Fremtidssikret løsning og genvej til bedre kvalitet

  • Løsningen er fuldt udbygget til at håndtere eksponeringsscenarier. 
  • Der arbejdes ikke med tillægsskemaer eller forklæder, men nye dokumenter genereres via automatik - på baggrund af viden om stoffernes farlighed, som eksperterne holder opdateret. 


I AlphaOmega CLOUD sørger eksperterne nemlig for løbende opdatering og de laver aktiv kvalitetskontrol, når data om stoffernes farlighed skal lægges ind. Det er bl.a. her vores løsning bliver unik i forhold til mange andre SDS data-base løsninger. I CHYMEIA ApS venter eksperterne ikke på, at leverandørerne selv opdager fejl og fortager de nødvendige opdateringer. De arbejder proaktivt. Gang på gang har undersøgelser vist, at de europæiske sikkerhedsdatablade er fulde af fejl - samt at opdateringen af sikkerhedsdatabladene halter bagud. De bedste APB’er skabes derfor ved en kritisk bearbejdning af de sikkerhedsdatablade, som ligger til grund for APB’erne.

ao

 

 Hvis du vil høre mere om mulighederne med AlphaOmega Cloud, 

 så kontakt os endelig på +45 7240 1622 eller på info@chymeia.com

 

CHYMEIA ApS lancerer en helt ny generation af software til sikkerhedsdatablade og kemikaliestyring - med støtte fra Markedsmodningsfonden - Læs mere

gazelle 2014 with white background

Banner Klovnesponser 2017

gazelle 2015 with white background