Menu
 

AlphaOmega

AlphaOmega er en software, der både kan anvendes til at udarbejde sikkerhedsdatablade, arbejdspladsbrugsanvisninger og kemikaliestyring.


Det sker med hjælp fra en meget høj grad af automatik, som gør det let at arbejde grundigt og seriøst. Den avancerede automatik består bl.a. i et automatiseret sætningsvalg, beregning af klassificeringer, opdateringsfunktioner og effektiv distribution af dokumenterne.

AlphaOmega blev lanceret i 2007 og satte på kort tid nye standarder for håndteringen af kemikaliedokumenter, se også vores referencer.

AlphaOmega kan benyttes både til SDS og APB. Klik videre til den type dokumenter som interesserer dig.

Idegrundlag

Udgangspunktet i AlphaOmega er at gøre arbejdet så let som muligt - uden at gå på kompromis med kvaliteten. Brugerne skal løse en kompleks opgave, og det er vores opgave at gøre det så nemt som muligt for dem - uden at kompromittere kvaliteten.   Derfor automatiserer AlphaOmega, hvad der kan automatiseres - og kontrollerer, hvor der kan kontrolleres. På den måde kan vi ikke bare skabe bedre datablade, vi kan også hjælpe med at rydde ud i andres fejl og fremme sikkerheden generelt.