Menu
 

APB på konsulentbasis

Udlicitering af arbejdspladsbrugsanvisninger

Flere og flere udliciterer deres udarbejdelse af arbejdspladsbrugsanvisninger. Det frigør ressourcer internt, og det sikrer, at arbejdet bliver lavet ordentligt. Ved at bruge AlphaOmega til opgaven, kan vi holde priserne nede og samtidig levere en løsning af høj kvalitet.

Hvis man på et senere tidspunkt ønsker at klare opgaven, så er det helt uproblematisk at skifte fra en konsulentsløsning til en programløsning (og evt. tilbage igen senere). Det kan ske helt uden tab af data – blot ved at flytte databasen mellem os og jer.

Se eksempler på APB.

Sådan foregår det

Processen opstartes på et møde i virksomheden, hvor en opdeling i brugssteder aftales. Virksomheden udarbejder (efter vejledning fra CHYMEIA ApS) faste tekster til en beskrivelse af brugsstedet. På opstartsmødet aftales endvidere håndtering af værnemidler, dvs. virksomhedens politik vedr. værnemidler (hvilke er til rådighed, og hvad anbefales).

CHYMEIA ApS gennemgår, beskriver og træner virksomheden i bestillingsproceduren, og der udarbejdes i fællesskab en kort vejledning hertil. Bestilling og levering sker via ordresystemet AO-CHYMEIA, som kan tilgås på nettet.

Antallet af APB der skal oprettes ved opstart aftales, og den nødvendige information udleveres. CHYMEIA ApS opretter herefter en AlphaOmega database for virksomheden, og påbegynder herefter opgaven, hvorefter driftsfasen starter.

Løbende bestilling og levering sker via nettet.

Book en tid

Bestil et uforpligtende tilbud eller kontakt os med en uforpligtende forespørgsel på info@chymeia.dk eller på tlf. 72 40 16 22.