Menu
 

Ledige stillinger

Erfaren frontend udvikler med UX kompetencer søges

 

Stillingen

Vi søger en erfaren frontend udvikler med UX kompetencer, der kan blive en central spiller i vores softwareudvikling og IT-afdeling. Jobbet kræver et minimum af kendskab til C#,
da en lille del af arbejdet indebærer middletier udvikling. Vi bruger .NET CORE 2.X, Angular, Bootstrap 4 og udviklingen sker i Visual Studio.

Fordelingen af opgaver vil ca. være 40% UX, 50% frontend og 10% middletier.


Personen

  • Du har flere års praktisk erfaring med brugervenligt design og UX.
  • Du har min. 5 års erfaring inden for frontend udvikling.
  • Du har et solidt kendskab til Angular, Bootstrap 4.
  • Du kan omsætte kunde- og forretningsbehov til brugervenlig layout af høj kvalitet.
  • Du er primært teamspiller og begår dig i en SCRUM kontekst.
  • Du kan begå dig blandt mange forskellige mennesketyper.
  • Uddannelse er ikke lige så relevant som dokumenteret erfaring.


Virksomheden

CHYMEIA ApS er en mindre gazelle virksomhed i kraftig vækst, og vi er på vej ind på en række udenlandske markeder. CHYMEIA ApS udvikler software til overholdelse af kemikalielovgivningen. Vores målsætning er at gøre det nemt for vores kunder at overholde den meget omfattende kemikalielovgivning - uden at skulle gå på kompromis med sikkerhed og kvalitet. Vores software, AlphaOmega, benyttes i næsten alle brancher, og blandt vores kunder findes en række af landets største virksomheder.

Vi tilbyder en spændende og rar arbejdsplads, hvor vi værdsætter høj faglig kompetence og hver enkelt medarbejders individualitet. Løn efter kvalifikationer. Vi er i dag 11 fuldtidsansatte og 2 studentermedhjælpere. Læs mere om CHYMEIA ApS på vores hjemmeside.


Kontakt/Ansøgningsfrist

Ansøgningerne behandles i takt med at de kommer ind, og dette jobopslag fjernes, hvis vi finder en kandidat før tid. Søg derfor straks. Begrundet ansøgning med CV sendes til vibk@chymeia.com. Yderligere oplysninger ved partner/CTO Lasse Tarp på tlf. 28 59 16 25.